Stripper verwent

Stripper verwent 100-jarige mevrouw

Doris Deahardie mag dan 100 jaar oud zijn, haar liefde voor mannen is nog altijd aanwezig. De vrouw uit het Britse Retford vierde haar verjaardag dan ook met een stripper. Awesome.

De 100-jarige Doris gaat lekker

Eigenlijk wilde Doris, net als tien jaar geleden, een helikoptervlucht maken om haar verjaardag te vieren. De vrouw vroeg aan schoondochter Sharon of de piloot dan wel zijn kleren uit zou kunnen trekken. “We hebben haar laten weten dat piloten zoiets niet doen”, vertelt Sharon.

Rustig aan

Oma mocht zelf een lekkere vent uitkiezen. Het verjaardagsfeest vond plaats in een kroeg. Geld was geen probleem, want Doris werd in een limousine naar het feestje gebracht. Sharon vroeg de stripper nog wel om het vanwege de hoge leeftijd een beetje rustig aan te doen met de jarige. “Maar Doris zei tegen me dat ze wilde dat hij alles uittrok!”

Aan het einde van het pikante dansje zat Doris onder de slagroom, meldt Retford Times “Het was geweldig, een topavond!”, zegt Sharon.

We hopen dat de stripper zich wel een beetje mooi heeft gemaakt voor oma Doris. Strippers zonder make-up zien er over het algemeen wat minder florissant uit

 Bron Marjolijn Ruygrok © BuzzO/WTF.nl