Openstaande rekening

tumblr_mwehvq94ig1s6o3kmo1_500

 Openstaande rekening!

 

Openstaande rekening, kunt u het komen halen?  

Wij zijn getipt dat er steeds meer vrouwen de betaling doen met hun lichaam. Er is bij ons gemeld dat veel vrouwen de deur open doen en erg schaars gekleed zijn. Zo werden wij anoniem op de hoogte gebracht van een betaling in natura. 

We noemen hem Cor en haar Jose.

Cor heeft een keukenwinkel met tweedehands keukens en daar is het begonnen. 

Jose heeft een keuken uitgezocht van 650 euro. 

Ze heeft met Cor afgesproken dat ze maar 300 euro heeft, maar Cor zei, dan betaal je elke maand 50 euro en 1 maand extra als onkosten vergoeding. 

Nou dat was een meevaller vond Jose, een mooie keuken, Kosten totaal 700 euro 

Dat is bij bezorging 300 euro en dan elke maand 50 euro dat kan net aan. 

Keuken komt, Cor brengt hem zelf, top keuken, naar binnen ik moest wel even helpen, normaal was het tot de eerste deur, oke het was erg warm die dag en daar ik er niet op had gerekend was ik er ook niet op gekleed, alleen een kort rokje en een ruime bloes. 

Nou hij stond binnen op 1 hoog daar woon ik, even afrekenen. 

Cor stond tegen over mij en hij zei de bezorgkosten kan je terug verdienen, maak me gelukkig, ik zei hoe kan ik je gelukkig maken, Cor zei maak me lekker klaar en de bezorgkosten zijn betaald, ik zag hem wel steeds naar mijn borsten kijken maar dat doen er heel veel, ik heb nou eenmaal grote borsten, dus ik zei, maar Cor ik weet niks van bezorg kosten af, ja zei Cor mijn wagen rijdt niet op water dus maak me gelukkig en dan heb jij korting 

Ik zij dat doe ik niet, zegt Frans dan krijg ik 100 euro bezorg kosten en die 50 euro onkosten voor de spreiding van het geld. 

Ik had geen 150 euro, ik zei Cor doe normaal dat kan ik nu niet betalen en hij zij maak gebruik van dat mondje het is zo gebeurd, nou ik zak door mijn benen en hij had zijn lul al tevoorschijn gehaald ik dacht Jezus wat een knots, ik begin hem te zuigen en heel raar ik werd er geil van dat heb ik geweten Cor trekt zijn lul uit mijn mond en zegt, ga maar even lekker liggen, nou voor ik het weet zat die knots van hem in me, man wat ben ik klaar gekomen, ja Cor ook, ik krijg elke week bezoek van Cor dan komt hij aan zijn trekken en ik vang er ook nog eens 100 euro per keer voor. 

Nee ik ontvang geen andere klanten maar ja, als alleen staande moeder van een zoon van 5 jaar kan je wel wat hulp gebruiken toch ?

 

Bron F.Mak.

 

tumblr_mwehvq94ig1s6o3kmo1_500 tumblr_mvooecVUwd1srxc8jo2_250 tumblr_mvooecVUwd1srxc8jo8_250 tumblr_mvooecVUwd1srxc8jo1_500 tumblr_mym8fkbHUZ1si42yzo1_1280 tumblr_mwegizozda1radespo1_500 tumblr_mmakh26qV01s1j8ngo1_500