Reactie van leden

Reactie van leden

Marco

Helemaal mee eens. Zelf heb ik de laatste 5 jaar 2 x een burnout gehad. Bij de eerste ben ik te snel weer begonnen en de oorzaak was niet opgelost. Bij de 2e heb ik echt het roer omgegooid. Wetende dat de oorzaak (werk) niet opgelost zou worden heb ik besloten om ander werk te zoeken en ook gevonden. Tijdens mijn burnout periode ben ik op advies veel gebruik gaan maken van sauna’s. De vakanties werden naturistisch zwemmen en op naaktstranden vertoeven in Nederland en buitenland. Iedere keer vernam ik dat naaktheid mij een ontzettend vrij gevoel gaf en geeft. In het begin nog wel eens bang dat ik een erectie zou krijgen maar het werd heel snel gewoon. Die vrijheid is onvergelijkbaar. De naturisten zijn over het algemeen rustige, sociale en vriendelijke mensen. Mijn leven is echt veranderd. We hebben voor een aantal jaren terug ook een jacuzzi aangeschaft en deze verhoogt het genot nog meer. Ontspanning en bloot horen bij elkaar.

 

Ruud

Ik kan me volledig met dit identificeren. Ook ik heb mij zelf door naakt te zijn weer hervonden. Was me zelf volledig kwijt en ook Door het spirituele en naakt zijn heb ik mijzelf weer terug. Ben graag naakt en doe het liefste alles naakt. De puurheid ervan brengt je dichter tot jezelf. En nee het heeft niks met sex te maken al denken velen dat dus wel. Jammer. Door je huid de vrijheid te geven leer je weer beter voelen . De vrijheid is onbeschrijfelijk alsjeblieft bloot in de natuur bent 1 met de natuur bent. Je lichaam is een kadotje wat je hebt gekregen. En kadotje pak je toch altijd uit…..

 

Wilma

Ik ben met mijn beste vriend op een party en daar was het heel ongezellig dus zijn we weg gegaan wat nu. Dan gaan we naar de bioscoop leuk dat doen we. daar in de bioscoop heel warm nou ja het was heel rustig dus ik trok mijn jas uit daar ik gekleed was voor een party had ik er niet veel onder aan dus daar zaten we mijn borsten waren goed te zien maar we zaten achter in dus geen probleem. mijn vriend vond het wel kikken en zij we gaan uit de kleren ik zij durf je dat dan ik wel zij hij nou in een poep en een scheet zaten we redelijk bloot ik vond het heel spannend hij ook nou is er geen pauze meer in de bioscoop dus zaten we de hele film naakt in de bioscoop na af loop van de film waren weer gekleed maar we vonden dit eigenlijk heel spannend dus zijn we de stad in gegaan we zijn behoorlijk ver gegaan meschien iets te ver maar we hadden heel veel lol toen we naar huis gingen ca. 1 uur rijden je raad het al spier naakt we zijn zelfs over de parkeer plaats gereden bij het tankstadion daar staan vracht wagens te wachten voor hun rij tijd nou die hebben hun handen vol we gaan dit veel meer doen ik laat het jullie nog weten en ik ga ook wat foto’s maken tot snel kus Wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *